Ervaringen


"Renée's aanpak van transformatie processen is volstrekt uniek, wat een innovator is ze! Haar stijl kenmerkt zich door aandacht, warmte, diepgang en heldere duiding. Door haar onwankelbare vertrouwen in mijn transformatieproces kreeg ik vleugels."
Susan Bögels, Hoogleraar Psychologie en Mindfulness, UvA.

"De Transformatietraining was voor mij een diep helende en inspirerende reis op zoek naar mijn levensmissie. Door de training kreeg ik helder inzicht in hoe erg ik mezelf tekort deed en waar dit zich in mijn leven, lichaam en gedrag openbaarde. Dit had ik nooit bewust zo ervaren. Toen ik dit eenmaal leerde te doorvoelen, leerde ik ook overvloed te herkennen, te eren en te omarmen. Mijn bedrijf staat nu volledig in bloei, ik weet richting te geven aan mijn missie en ik voel in mijn diepste ziel wat het voor mij betekent om betekenis te geven. Zowel als individu, als moeder en als ondernemer."
Talita Kalloe, oprichter Soul Stores®.

"Renée leerde mij wat transformatie -in essentie- is, en nog belangrijker welk pad je als mens aflegt als je werkelijk wilt groeien. Doordat ik het pad van transformatie nu kan herkennen, kan ik mezelf ook helpen als ik kleine of grote transformaties doormaak. Ik heb geleerd hoe ik mezelf kan steunen, om hulp kan vragen en ik weet dat er licht komt na het donker. De transformatie cyclus is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar werkelijke groei en op zoek is naar manieren om spiritualiteit praktisch in te zetten in het leven. Renée is een ongelofelijk intelligente, liefdevolle, zorgvuldige en wijze vrouw die met al haar ervaring je lessen kan leren voor de rest van je leven."
Sarah Domogala, schrijfster & columnist.

"Diep geaard 'soul work'. De Transformatie cyclus heeft voor mij het effect gehad van een defragmentatie van mijzelf. Door nog verborgen, verstorende aspecten en thema's aan het licht te brengen, doorvoelen & integreren, ben ik dichter bij mijzelf dan ooit tevoren. De lessen met mijn mede trainees, persoonlijke sessies en huiswerkopdrachten hebben allemaal in een natuurlijk tempo hieraan bijgedragen. Door de zorgvuldigheid waarmee Renée werkt, samen met haar unieke, innovatieve en persoonlijke aanpak, heb ik met vertrouwen en vanuit overgave één van de mooiste reizen van mijn leven gemaakt."
Mounia
 

"Depuis notre première rencontre lors d'une session personnelle, Renée m'a accompagnée sur mon chemin de guérison sur le niveau de l'âme. Ce fut une rencontre d'âme à âme instantanée. Elle a su me guider et m'accompagner sur ce chemin de transformation depuis cet instant et continue à le faire maintenant. Lorsque j'ai suivi le cycle de Transformation, les concepts et les outils se sont mis en place pour povoir grandir et guérir autrement. Durant ce cours intense mais guidé en douceur Renée choisit consciencieusement comment combiner la recherche de notre mission de l'âme avec la capacité et la nécessité de le voir avec le cœur grand ouvert. C'est ainsi qu'on parvient tous à un moment ou un autre à entreapercevoir notre incroyable potentiel de guérison"
Annette Haeberling, Shiatsu et Aromathérapie, Barcelona.

"Zowel de lesdagen als de individuele coaching van de Transformatietraining voelden heel afgestemd voor mij. Ik heb me steeds veilig gevoeld in mijn zelfonderzoek en in de fijne groep mannen en vrouwen. Het kunnen delen in vertrouwen en zonder oordelen heeft me in mijn hart geraakt
De training heeft me geholpen om oude pijn echt in de diepte te helen."
Dave
 

De Transformatietraining onder de leiding van Renée heeft ongekend veel teweeg gebracht in mijn leven- zowel professioneel als persoonlijk. Ik leerde hoe ik mijn hooggevoeligheid kan inzetten als kracht, hoe ik met de liefde en compassie naar mezelf toe mijzelf kan bevrijden van vastgelopen patronen en oude verwondingen, en mijn eigen potentie kan inzetten op weg naar zelfstandigheid. Renée's werkwijze is heel uniek- diepgaand, liefdevol, respectvol en zonder oordelen. Haar grote kennis, inspiratie en heldere interpretatie, koester ik nog steeds als onmisbaar voor mijn ontwikkeling.
Vladimira

"De Transformatietraning heeft mij een veel beter inzicht in mezelf gegeven en er toe geleid dat ik meer mijn hart volg en andere keuzes maak. Patronen in mijn leven werden zichtbaar en doordat ik me daar bewuster van ben heb ik meer zelfcompassie en meer grip. Ik ben veel blijer en ervaar een hoop zaken als minder zwaar, dat is heel fijn, zowel privé als in mijn werk als arts"
Anja


"Coaching en de Transformatietraining hebben me geleerd thematiek helder te doorvoelen en te begrijpen. Daarnaast kreeg ik dieper inzicht in gedrag (zoals angst en waarden) en patronen (in werk en mijn familie) die eerder voor mij verborgen bleven. Deze inzichten hebben mij als mens verrijkt en het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn werk beter en met meer voldoening doe. De zorgvuldige begeleiding van Renée en de groepsdynamiek creëren een omgeving van vertrouwen en veiligheid. Ik heb geleerd om de betekenis van mijn emoties en ervaringen te duiden!". 
Bastiaan


“In de afgelopen jaren heb ik regelmatig trainingen bij Renée gevolgd; daarnaast heeft ze mij ook individueel begeleid met o.a. opstellingen. Elke keer weer is er door haar afstemming, opbouw van energie en haar verbinding met studenten en/of healees een enorme beweging waarin transformatie plaats kan vinden. Vanuit zielsverbinding, warmte en overgave weet zij je zo (aan) te raken dat je veilig kan af dalen in jezelf en daar ook durft te verblijven. Daar waar het spannend is ondersteunt Renée je. Zodat je  met zelfcompassie en liefde in het diepste van jezelf kunt voelen. Vanuit de innerlijke ruimte die dan ontstaat helpt zij je waardevolle inzichten te krijgen waardoor je met een nieuw bewustzijn verder kunt gaan.”
Claudia (klankhealing Claudi-JA!), Arnhem