Healing t.b.v. (jonge) kinderen

Een healing is een sessie waarbij het zelfhelend vermogen van het (jonge) kind subtiel wordt gestimuleerd. De healer maakt eerst, d.m.v. meditatie, op zielsniveau contact met het kind om te onderzoeken of sessies mogelijk een helende bijdrage kunnen leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van het kind. De ziel is een bron van innerlijk weten en wijsheid. Er wordt onderzocht wat er nodig is op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Op volgorde van prioriteit wordt er energetisch gewerkt, soms met een zachte aanraking.

De moeder of de vader van het jonge kind is altijd aanwezig bij de healing. Kind, ouder en healer zitten op een grote katoenen futon op de grond. Om de healing licht en speels te houden, kan er worden voorgelezen, getekend of gespeeld. Tijdens het voorlezen wordt de healing gegeven. Kinderen zijn zeer gevoelig voor energetische impulsen, dat impliceert dat er consciëntieus wordt afgestemd op het draagvlak en de behoeften van het kind op dat moment.
Een sessie neemt maximaal een uur in beslag. Kinderen ervaren healing gewoonlijk als een voedende & heilzame energie. Toch is het van belang om zoon/dochter na de sessie rustig tot zichzelf te laten komen. Dit bevordert de integratie en daar waar mogelijk bewustwording van het innerlijke proces.
Kinderen die al wat ouder zijn of zij die er zelf om vragen ontvangen liggend een healing.
Er worden meestal meerdere sessies voorgesteld. De frequentie wordt bepaald door de behoefte van het kind. Deze geeft vaak zelf aan wanneer hij/zij weer een healing nodig heeft.

Het is raadzaam als ouder om, na een healing, dagelijks kort opmerkelijke veranderingen, ander gedrag, dromen, uitspraken ed. van het kind te noteren in een speciaal dagboekje.
Zo wordt inzichtelijk wat er innerlijk met het kind gebeurt. Deze notities kan je -via de mail- delen met de behandelaar voorafgaand aan de volgende healing.
Begeleiding bij velerlei thematiek o.a. geboortetraumatiek, rouw, onrust, angsten, sensitiviteit, helderheid, omgaan met ziekte en energetische verstoringen.
 

"The wound is the place where the light enters you"  Rumi

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.