TRANSGENERATIONELE THEMATIEK.
Healingweekend met SHAMANISTISCH, EPIGENETISCH EN SYSTEMISCH WERK (1e module)
Nieuwe data volgen later.

 


Deze modules zijn gewijd aan het onderzoeken en toepassen van innovatieve, helende impulsen.
Innerlijke wijsheid en wetenschappelijke kennis ontmoeten elkaar in het hart.

In deze boeiende training creëren we een healingveld waarin shamanistische, systemische en epigenetische impulsen elkaar synergetisch ondersteunen.

In de 1e Healingmodule ontdek je hoe en welke (ook eerdere onzichtbare) transgenerationele thematiek is overgedragen. We geven veel aandacht aan inzicht en het herstellen van diepe verstoringen.
We ondersteunen het transformeren van verwonde Voorouderlijnen ('familiekarma').
Hierdoor kan tevens de potentie van de voorouderlijke energie zoals wijsheid en andere betekenisvolle informatie weer beter doorstromen naar jouw leven.
 
Inspirerende lesstof  over de werking van epigenitica. Wetenschappelijke research laat zien dat omgevingsinvloeden maar ook trauma en langdurige stress veel impact op ons hebben en tot omkeerbare erfelijke veranderingen kunnen leiden.
Dit resoneert met de psycho-spirituele benadering dat er ruimte voor transformatie is bij het erkennen van de oorsprong.
Je leert met bewustzijn heilzame dynamiek naar verdichte energie te brengen.

Je zult zowel individueel als in twee/drietallen werken. Er vooral is voldoende ruimte om uit te wisselen in deze groep met behandelaren, coaches, docenten e.a (max. 12 deelnemers)

Je kunt werken met persoonlijke processen of actuele vragen op het gebied van relatie, gezin, werk, gezondheid, levensmissie, groei, vergeving, zingeving etc.

Zorgvuldigheid en een liefdevol hart staan centraal voor ons samenwerken.
Tijdens de training is er eveneens begeleiding van een warme, ervaren therapeute en opsteller.

Dit intensieve healingweekend is geschikt als je eerder trainingen hebt gevolgd en bewust aan je innerlijke ontwikkeling werkt. Heb je belangstelling, maak dan eerst een afspraak voor een reading.Deze training is niet voor iedereen, op elk moment geschikt. Bij deelname onderteken je tevens een disclaimer hierin is o.a.vertrouwelijkheid en de bescherming van jouw privacy geregeld.

Het lesweekend vindt plaats te Amsterdam."Healing may not be so much about getting better, as about letting go of everything that isn't you -all of the expectations, all of the beliefs - and becoming who you are."
Rachel Naomi Remen


Als je de uitgebreide folder wilt ontvangen, vul dan het Contactformulier in, dan wordt de informatie naar je toe gemaild.