TRAINING SHAMANISTISCHE HEALING
Een reis langs bijzondere traditionele visies naar hedendaagse healing


In de oudste spirituele stroming op aarde, het shamanisme, is alles bezield. Doordat de natuur een essentiële plek inneemt, erkent het shamanisme de verbondenheid van al het leven met elkaar. Bij elk inheems volk spelen de zieners en genezers een belangrijke rol omdat ze met helderheid kunnen waarnemen wat de diepere dynamiek is bij processen en thematiek.
Shamanen 'reizen' naar andere werelden voor het verwerven van inzicht, kracht en genezende energie.
 

Deze genezingstradities zijn niet alleen zo oud als de mensheid, ze zijn ook bijzonder effectief.  In deze training inspireren oorspronkelijke, shamanistische technieken het hedendaagse pad van heling.


Hierin spelen de vier windrichtingen van het Medicijnwiel een centrale rol. We ontdekken en onderzoeken respectvol diverse, rijke genezingstradities op de wereld. Diepe wijsheid die meer dan ooit actueel is voor het leven op aarde.Visies die ons inspireren in het ervaren van en vormgeven aan hedendaagse healing. Hierin volg je steeds het pad van zelfbevrijding en innerlijke groei, op weg naar jouw authentieke healership.
 

De training Shamanistische Healing is alléén geschikt voor gevorderden.
Als je al eerder trainingen bij mij hebt gevolgd of je denkt dat deze training past bij jouw ontwikkeling, stuur dan een mail dan neem ik graag contact met je op.
 
De training 2021-22 bestaat uit 7 boeiende lesdagen: zondagen 19 september, 31 oktober. Zaterdagen 18 december 2021, 29 januari, zondag 13 maart, zaterdag 9 april en zondag 29 mei 2022.
De training vindt plaats op een prachtig landgoed bij Hilversum: Buitenplaats De Hoorneboeg. Het ligt midden in het Goois Natuurreservaat. Hierdoor kunnen we ook buiten werken voor bepaalde onderdelen.

De 2021-22 training is vol!

Er is weer plek voor in de Training Shamanistische Healing 2022-23, deze start op 25 september

Voor het maken van afspraken of meer informatie, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.