Introductietraining Energetische Perceptie en Bewustzijn
Zaterdagen 14 & 21 september 2019

Deze training bestaat uit 2 lesdagen in september 2019. Is bewustwording belangrijk voor je ? Deze dagen helpen jou de eigen waarneming diepgaand te exploreren. Daar hoort het schonen en onderzoeken van jouw heldere kanalen bij.

Er is aandacht voor het leren begrijpen van intuitieve informatie en hoe deze effectief te activeren en te interpreteren.

Naast onderricht is er veel innerlijk werk om zelf te ervaren!  Er zullen ook verschillende meditatieve- en ademhalingstechnieken worden geleerd.

Je ontdekt het onderscheid tussen de informatie die naar voren komt vanuit jouw ziel en die vanuit jouw ego. De mind denkt voortdurend na en oordeelt maar vanuit stilte leer je contact maken met jouw diepere wijsheid.

De training is in het bijzonder geschikt voor behandelaren, coaches, ondernemers enz. die het belang van introspectie en zelfkennis erkennen.

Deze training is niet voor iedereen, op elk moment geschikt. Daarom bespreken we eerst samen jouw motivatie en persoonlijke omstandigheden.

We werken met een kleine groep op basis van vertrouwelijkheid.
De psycho-spirituele benadering benadrukt de hartenergie en zorgvuldigheid in het zijn
Er zijn nog een paar plekken open.

De training wordt gegeven in het mooie Centrum De Roos, aan het Vondelpark in Amsterdam, goed bereikbaar met het OV. In de buurt is betaald parkeren mogelijk.

 

“Love is the absence of judgement.”
Dalai Lama XIV

Voor de uitgebreide folder, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Renée zal dan spoedig contact met je opnemen.