Introductietraining Energetische & Lucide Perceptie
30 september en 14 oktober  2018
Binnenkort nieuwe data!

 

Deze twee zondagen zijn bestemd voor behandelaren, coaches en mensen die al aan hun bewustwording werken en graag gericht de eigen waarneming diepgaand willen exploreren. Daar hoort het schonen en onderzoeken van jouw heldere kanalen bij.

Er is aandacht voor het leren begrijpen van energetische patronen maar ook hoe intuitieve informatie te activeren en te interpreteren.

Naast onderricht is er innerlijk werk om zelf te ervaren en zal er ook geoefend worden in tweetallen met o.a. reading. Er zullen verschillende meditatieve- en ademhalingstechnieken worden geleerd.
Het aanwezig zijn op zielsniveau zal centraal staan en hoe dit aspect in het eigen leven en vak te brengen.
De training is in het bijzonder geschikt voor behandelaren, coaches, docenten enz. die het belang van introspectie en zelfkennis erkennen.
Deze training is niet voor iedereen, op elk moment geschikt. Daarom bespreken we eerst samen jouw motivatie en persoonlijke omstandigheden. Bij deelname onderteken je tevens een disclaimer hierin is o.a.vertrouwelijkheid en de bescherming van jouw privacy geregeld.

De psycho-spirituele benadering benadrukt de hartenergie en zorgvuldigheid in het zijn

Het zijn twee intensieve en heilzame dagen. We werken met een kleine groep. Er is eveneens assistentie van een warme, ervaren assistent.

De training wordt gegeven op lokaties in Amsterdam, die goed bereikbaar zijn met het OV.
Nieuwe data worden binnenkort vermeld.


“Love is the absence of judgement.”
Dalai Lama XIV

Voor de uitgebreide folder, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Renée zal dan spoedig contact met je opnemen.