Trainingen

Sinds 1994 verzorgt Renée psycho-spirituele trainingen t.b.v. behandelaren.
Nascholing omvat weekendworkshops, lesblokken en jaartrainingen, deze worden door diverse beroepsverenigingen geaccrediteerd.
De trainingen zijn kleinschalig om optimale kwaliteit en zorgvuldigheid te kunnen bieden. Het lesprogramma bestaat uit onderricht, zelf ervaren door innerlijk werk en samenwerking met mededeelnemers. Daarnaast krijg je concrete handvaten en thuisopdrachten mee.
Zelfwerkzaamheid helpt verworven kennis goed te integreren.
Alle behandelaren zijn welkom bij de trainingen, maar deze zijn vooral bestemd voor mensen die vanuit hart en met integriteit en zelfreflectie hun vak uitoefenen.

Op deze site staan de trainingen voor 2018-2019 vermeld, die bestemd zijn voor artsen, therapeuten maar ook voor mensen die elders werkzaam zijn.

Daarnaast verleent Renée als gastdocente en coach haar medewerking aan beroepsopleidingen in de gezondheidszorg. Op verzoek maakt zij workshops op maat; diverse onderwerpen, thematiek en technieken behoren tot de mogelijkheden.

Als je aan een nascholing wilt deelnemen dan kan je jouw verzoek mailen.

Voor meer informatie of gerichte vragen, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.