Transformatie cyclus
Training, inclusief coaching 2019

Deze boeiende training is gericht op het bewust begeleiden van jouw persoonlijke Transformatie.
Dit intensieve pad is vooral geschikt voor behandelaren, coaches, docenten en anderen die hun innerlijke ontwikkeling graag actief willen inzetten om te transformeren en te helen wat zich heeft aangediend.


Grote veranderingen en onverwachte ervaringen kunnen indringend zijn. Soms zelfs beproevend. We wenden ons af, juist als we kunnen leren om te doorvoelen. Doorleven doet bewust worden, omarmen en ervaren dat vanuit verwonding, heling kan ontstaan.
In de training leer je af te dalen en op zielsnivau te voelen. Dan (h)erken je de uitnodiging om mee te bewegen naar de diepere betekenis voor jouw leven.
 

De psycho-spirituele benadering omvat zowel het werken met individuele thematiek in contact met de psyche als het inhoudelijk betekenis geven van ervaringen aan jouw bestaan. 
Elke lesdag wordt verder geintegreerd door het doen van bijbehorende thuisopdrachten.
Je wordt meegenomen op inspirerende en heilzame wijze in zeven lesdagen. De lesdagen in 2019 vallen op zondagen 31 maart, 19 mei, zaterdag 29 juni, zondagen 15 september, 3 november, 15 december en 2 februari 2020.

Het intensieve programma volgt de opgaande stroom door de chakra's. Elk energiegebied beinvloedt specifieke psychologische en spirituele thema's in jezelf. De oefeningen ondersteunen introspectie, verwerking, het verwerven van inzichten en het ontdekken wat jou vervulling geeft.

Deze training is inclusief 7 uur individuele (indien gewenst telefonische) Transformatie Coaching, gedurende 2019.

Je leert heldere perceptie effectief in te zetten, in voelen, zien en innerlijk weten. Het onderscheid ontdekken tussen de energie van de ziel en het ego, evenals het communiceren op zielsniveau.

Er is aandacht voor Systemisch werk  met behulp van individuele opstellingen of in het werken in tweetallen.
Naast meditaties maak je contact met diverse Shamanistische benaderingen, zoals journeys, soul retrieval, werk met de zielen van jouw voorouders (transgenerationele thematiek).
Het doorleven van de licht -en schaduwenergie van een archetype; je krijgt handvaten voor jouw pad!
Je zult meer inzicht verwerven in de eigen levensmissie.


We werken op hartniveau en zorgvuldig samen. Er is een ervaren, warme assistente.
Deze training is niet voor iedereen, op elk moment, geschikt. Daarom bespreken we eerst samen jouw motivatie en persoonlijke omstandigheden. Het is raadzaam om eerst zelf een reading te ontvangen. Bij deelname onderteken je tevens een disclaimer hierin zijn o.a.vertrouwelijkheid en de bescherming van jouw privacy geregeld.


De training vindt plaats in de grootste ruimte, op de begane grond, van het mooie Centrum de Roos, gelegen aan het Vondelpark, te Amsterdam

Deze training is vol.
 

The message that underlies healing is simple yet radical: We are already whole.... Underneath our fears and worries, unaffected by the many layers of our conditioning and actions, is a peaceful core. The work of healing is peeling away the barriers of fear that keep us unaware of our true nature of love, peace, and rich interconnection with the web of life. Healing is the rediscovery of who we are and who we have always been.”

Joan Borysenko


Als je het Contactformulier invult, dan neem ik contact met je op.