Begeleiding rondom zwangerschap en bevalling

Steeds meer vrouwen hebben het verlangen om zich -al tijdens de zwangerschap- vanuit hun hart te verbinden met hun kindje(s) en zoeken begeleiding vanuit de psycho-spirituele traditie. Moeder koestert, voedt, onderwijst en beschermt haar baby. Het is een intieme en mooie ervaring in het leven van een vrouw. Het dragen en baren van een incarnerende ziel is daarnaast ook een heilig pad!
Het kindje bereidt zich -tijdens de 9 maanden- voor op een nieuwe omgeving. Het is voor haar/hem een uitdaging op alle vlakken, fysiek: lichamelijke groei. Maar ook m.b.t. de wetten die wij op aarde kennen m.b.t. materie, tijd, ruimte en begrenzing. Daarnaast beleeft het mensje in de baarmoeder al gevoelens, emoties en gedachten. De ziel van de baby trekt ook innerlijke wijsheid mee en het verlangen om de eigen levensmissie uit te werken.
In sessies worden moeder en kind begeleid in het wezenlijk contact met elkaar te maken. Daarnaast wordt de energetische ontwikkeling uitgelegd en ondersteund met liefdevolle impulsen. De moeder werkt thuis op haar eigen tempo verder met de energetische oefeningen. Dit geeft verdieping en het is heel fijn om elkaar al te kennen voor het ter wereld komen.
De laatste sessie omvat de voorbereiding op de bevalling voor de moeder en de geboorte voor de baby. Twee bewegingen die van te voren spiritueel en energetisch op elkaar kunnen worden afgestemd. Ter ondersteuning van een voorspoedige en veilige bevalling / geboorte. Waarin de moeder de balans kan voelen tussen oerkracht en overgave, en dit kan gebruiken tijdens het baren. En zodat de baby een goede en gecentreerde start maakt.
Daarnaast leer je om jouw bevallingsruimte (van tevoren en ongeacht de plek) energetisch en spiritueel op te bouwen t.b.v. het welzijn van jou en jouw kindje. Dit is oude kennis, die vroeger door vrouwen aan elkaar werd doorgegeven. Bij inheemse volkeren gebeurt dat nog steeds. Bevalling en geboorte zijn immers belangrijke, sacrale 'drempeloverschrijdingen'.

Er is uiteraard ook begeleiding mogelijk na de bevalling of om relevante thematiek rondom kinderwens, moederschap ed. uit te werken.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.